Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και κόντρα στον Χατσάνοφ. Η νίκη με 2-0 σετ αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα με τον Έλληνα τενίστα να δείχνει ικανός να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Monte Carlo Masters.

Ωστόσο, για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο. Ο Γιανίκ Σίνερ είναι ένας αντίπαλος που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκεται στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι εντυπωσιακός.

Ο Ιταλός επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί στην επόμενη εποχή του τένις μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Το χρηματικό έπαθλο

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στον αγώνα με τον Γιανίκ Σίνερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εξασφαλίσει ήδη ένα σημαντικό ποσό. Η πρόκριση στα ημιτελικά μεταφράζεται σε 274.425 ευρώ για τον Έλληνα τενίστα.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού τότε θα φύγει από το Μονακό έχοντας στον τραπεζικό λογαριασμό του μίνιμουμ 500.000 ευρώ. Αν, όμως μπορέσει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής αυτό το ποσό θα φτάσει τις 919.075 ευρώ!