Τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο σύζυγος της Νικόλαος, βρέθηκαν στην επικαιρότητα λόγω του θανάτου του πατέρα του Νικόλαου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο μεσαίος γιος του Κωνσταντίνου και η σύζυγος του, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα παιδιά του τέως βασιλιά ζουν μόνιμα στην στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Καστρί.

Το ζευγάρι φαίνεται πως διαμένει σε μια υπερπολυτελή μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη», του Γεωργίου Παπανδρέου. Μάλιστα, για ένα διάστημα υπήρξαν και γείτονες με τον Γιώργο Παπανδρέου. Η 42χρονη Τατιάνα μοιράζεται συχνά πυκνά στιγμιότυπα του σπιτιού της, δείχνοντας στο Instagram τα ελληνικά φαγητά που μαγειρεύει.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι τουςΟ γάμος και η παραμονή στην Αθήνα

Με τη δική της εξομολόγηση στο «Mega» προσπαθεί να στείλει ένα φιλοσοφημένο μήνυμα για την ψυχική υγεία, σε όλους εκείνους που βασανίζονται κι αισθάνονται στιγματισμένοι. Για χρόνια, η καλύτερη άμυνα ήταν το χιούμορ της. Αυτό που πολλές φορές έκρυβε σε φίλους και γνωστούς, διλήμματα, φοβίες και άγχη βασανιστικά.

Το 2003 όταν πήρε πτυχίο στην κοινωνιολογία γνώρισε το Νικόλαο. Παντρεύονται στις Σπέτσες το 2010 και αμέσως μετά έρχεται η Αθήνα.

Πλέον, όπως λέει στο Mega, όχι μόνο έχει συνηθίσει τη ζωή στην ελληνική πρωτεύουσα αλλά έχει αρχίσει να αισθάνεται και λίγο Ελληνίδα. Βράχος δίπλα της, ο Νικόλαος που την έκανε να αγαπήσει την Ελλάδα όσο εκείνος, όπως μας λέει.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι μέλος σε ιδρύματα για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Αποφασισμένη να μην κλείσει ποτέ τα μάτια σε προβλήματα κ δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά της, η ίδια ξέρει πως η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη και η προσφορά κανόνας στη ζωή που επέλεξε να έχει.