Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γενέθλια και η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» τον συνάντησε. Εκείνος μίλησε για όλους και για όλα.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στις φιλίες του και έκανε ειδική μνεία στον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού. Παράλληλα, σχολίασε τη φημολογούμενη συμμετοχή του στο J2US.

«Εγώ μέσα στην καρδιά μου φίλο τον είχα και εξακολουθώ να τον έχω ό,τι κι αν έχει συμβεί. Νομίζω ότι με αδίκησε με αυτά που είπε στο δικαστήριο, γιατί εκείνος ξέρει ότι έχω πει την αλήθεια. Όταν υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα που τριγυρίζει γύρω γύρω, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν πάνε να καταθέσουν αυτά που λένε γύρω γύρω στα αρμόδια όργανα, τότε αυτοί φταίνε . Δεν φταίω ούτε εγώ που το έχω ακούσει, ούτε ο Πέτρος που τα ακούει σαν κουτσομπολιό. Μέχρι να τελειώσει η δίκη δεν θα μιλήσουμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε χαρακτηριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τα λέει ωραία για τον Κιμούλη»

«Εγώ δεν έχω υπογράψει ακόμα. Σαν coaches θα ήθελα την Πωλίνα, τη Σοφία Βόσσου και τη Ελπίδα ενώ από τις νεότερες την Demy, την Μόνικα και την Νάντια Κοντογιώργη», είπε για τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο J2US.

Όσον αφορά τα σχόλια της Σοφίας Μουτίδου για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως δεν πρέπει να αναιρεί αυτά που κάποιοι έχουν καταγγείλει.

«Δεν με στενοχώρησε. Τα λέει ωραία για τον Κιμούλη γιατί και εγώ λέω ότι είναι μεγάλος ηθοποιός, απλά θα πρέπει η κάθε Σοφία να έχει πλήρη γνώση των καταγγελιών και να μην τις αψηφά. Πρέπει να σε ενδιαφέρει τι λένε οι ομότεχνοί σου και μάλιστα όταν είναι πολύ επώνυμα πρόσωπα που αποκλείεται όλοι αυτοί να λένε ψέματα για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό», σχολίασε.