Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση από τους ίδους τους χορευτές, τους δασκάλους τους, τους γονείς τους και την τοπική κοινωνία του Βασιλικού Ευβοίας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χορευτική παράσταση της Σχολής Xορού Dance Stage.

Διαβάστε επίσης: Χρυσό Μετάλλιο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού NATIONALS

Στην παράσταση που παρουσιάστηκε

στις 3 Ιουλίου, στο προαύλιο του λυκείου Βασιλικού, συμμετείχαν νέοι μαθητές της Σχολής όσο και παλαιότεροι οι οποίοι ήδη έχουν σταδιοδρομήσει και είναι επαγγελματίες χορευτές ενώ συμμετείχαν και οι δασκάλες τους, Αγραφιώτη Δήμητρα, Πατελάκη Αναστασία, Παπαδήμα Αννα  και guest performer η Bάθη Μαρία….

Διαβάστε ακόμη: Τα παιδιά του Βασιλικού Ευβοίας χορεύουν και διακρίνονται

Ιδαίτερο ενδιαφέον παρουσιάζει η τελευταία πράξη της χορευτικής παράστασης (την οποία βλέπετε στο παραπάνω βίντεο και στιγμιότυπα στις φωτογραφίες) και τιτλοφορείται «Οι Αράχνες».

Η χορογραφία έχει συγκεκριμένη θεματική, αναφέρεται στο πως είμαστε εγκλωβισμένοι σε κάτι από το οποίο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε, όπως τα έντομα στον ιστό μιας αράχνης, τα ψάρια στα δίχτυα του ψαρά, οι νέοι στο διαδίκτυο και γενικότερα οι άνθρωποι σε συνθήκες από τις οποίες – είτε αρχικά επέλεξαν, είτε όχι –  πλέον δεν μπορούν να απομακρυνθούν από αυτές.