Μια χορευτική βραδιά με κλασσικό και σύγχρονο χορό, αποτέλεσμα της δουλειάς που έκαναν το τελευταίο ακαδημαϊκό έτος,  θα παρουσιάσουν οι  μαθητές της χορευτικής σχολής Dance Stage – Δήμητρα Αγραφιώτη, στο Βασιλικό της Εύβοιας.  Η παράσταση θα δοθεί στις 3 Ιουλίου στο χώρο του Γενικού Λυκείου Βασιλικού στις 21.00.

Video shooting : Porikis Efstathios Danny Panagiotou Fotis Katsifis Δημιουργία Μακέτας:Νατάσσα Σέρβου

Πρόκειται μεταξύ άλλων για τους χορευτές που πριν από λίγο καιρό διακρίθηκαν με το Χρυσό Μετάλλιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χορού NATIONALS 

Η φετινή εκδήλωση ξεχωρίζει από κάθε προηγούμενη. Κι αυτό γιατί έχει βάλει έναν επιπλέον στόχο: Την εκπλήρωση της ευχής – στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make A Wish – που έκανε η 5χρονη Μαρία η οποία χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο για τις μετακινήσεις της, να γίνει μπαλαρίνα!

Διαβάστε ακόμη: Χρυσό Μετάλλιο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού NATIONALS

Όπως αναφέρει η Δήμητρα Αγραφιώτη, δασκάλα χορού και ιδιοκτήτρια της Σχολής Dance Stage,  πρόκειται για «…Μία βραδιά με στόχο να εκπληρώσει την ευχή όλων των παιδιών να χορέψουν ξανά μπροστά σε κοινό.. Μία βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη γιατί οι μαθητές θα καταφέρουν να απόδρασουν από το δίχτυ η μάλλον το δίκτυο που είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι.. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές – καθηγητές – γονείς της σχολής μας . Ευχαριστούμε θερμά  τον Δήμο Χαλκιδέων που θα βρίσκεται δίπλα μας σ όλη αυτή τη προσπάθεια. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που με τη βοήθεια σας θα πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Τον διευθυντή του Λυκείου Βασιλικού Σάββας Οβαδία για την παραχώρηση του σχολείου».