Σας έχει τύχει ποτέ να πρέπει να βρείτε έναν αξιόπιστο γιατρό και μάλιστα γρήγορα χωρίς να γνωρίζε-τε ήδη κάποιον; Η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτική, ακόμα και αποτρεπτική για κάποιους. Πώς θα βρω γιατρό κοντά μου; Θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου; Τι ώρα πρέπει να καλέσω για να κλείσω ραντεβού; Θα βρω το χρόνο; Όλα αυτά είναι προβλήματα που δεν θα σας απασχολήσουν ποτέ ξανά! Χάρη στη νέα, αξιόπιστη και άμεση πλατφόρμα instadoctor.gr, το ραντεβού με το γιατρό γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

Το instadoctor.gr αποτελεί μία νέα ιστοσελίδα που παρέχει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε ψάχνει έναν γιατρό να κλείσει ραντεβού μαζί του μέσα σε ένα λεπτό. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να συμπληρώσει την ειδικότητα που ψάχνει και την περιοχή που τον βολεύει και αμέσως μία λίστα αξιόπιστων ιατρών με τα πλήρη επαληθευμένα στοιχεία τους θα εμφανιστούν μπροστά του ώστε να μπορέσει πολύ εύκολα να αποφασίσει ποιον προτιμά και με ένα κλικ να κλείσει το ραντεβού του.

Σημαντικά πλεονεκτήματα

  • Με μία πολύ γρήγορη ματιά ο κάθε ασθενής που ψάχνει έναν γιατρό μπορεί να επιλέξει μέσα από μία σειρά από πληροφορίες και κριτήρια που τον ενδιαφέρουν όπως η εμπειρία του γιατρού, οι χρεώσεις, τα ταμεία που δέχεται κ.α.
  • Οι χρήστες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους ό,τι ώρα και στιγμή τους βολεύει, με ένα κλικ, χωρίς να πρέπει να ελέγξουν τα ωράρια εργασίας του κάθε ιατρείου και να βρουν το χρόνο να πάρουν τηλέφωνο για να κλείσουν ένα ραντεβού που να βολεύει και τις δύο πλευρές.
  • Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη. Έτσι ακόμα και άτομα με ελάχιστη εμπειρία στη χρήση της τεχνολογίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.
  • Τα στοιχεία των ιατρών και όλο το προφίλ τους, όπως οι σπουδές και η προϋπηρεσία τους, έχουν επαληθευτεί από την έμπειρη ομάδα του instadoctor.gr.
  • Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί μέσα από την πλατφόρμα να πραγματοποιήσει και online ραντεβού με το γιατρό του μέσω τηλεδιάσκεψης, εφόσον η επίσκεψη στο ιατρείο δεν κρίνεται απαραίτητη.
  • Όλη η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν και δεν υπάρχει καμία προμήθεια από τον χρήστη που κλείνει το ραντεβού του.
  • Με την αύξηση της χρήσης της πλατφόρμας θα εισάγονται βαθμολογίες των ιατρών ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει μία ακόμα καλύτερη εικόνα για την αξιοπιστία τους και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Η διαδικασία και όλες οι δυνατότητες που δίνει το instadoctor.gr

Κάθε χρήστης που ψάχνει γιατρό μπορεί ανά πάσα στιγμή να επισκεφθεί το instadoctor.gr και να αναζητήσει την ειδικότητα ή υπηρεσία που ψάχνει στην περιοχή που τον βολεύει. Στη συνέχεια βλέπει όλα τα αποτελέσματα έμπειρων ιατρών που ταιριάζουν στα κριτήριά του και μαζί εμφανίζονται και όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τον γιατρό και το ιατρείο. Οι αναλυτικές πληροφορίες που θα βρει και που θα τον βοηθήσουν να δείξει εμπιστοσύνη και να επιλέξει ιατρό περιλαμβάνουν στοιχεία όπως: η εκπαίδευση και κατάρτισή του, η επαγγελματική εμπειρία και προϋπηρεσία του, φωτογραφίες και βίντεο του ίδιου και του ιατρείου, το κόστος της επίσκεψης, οι υπηρεσίες που παρέχει αναλυτικά, οι μέθοδοι θεραπείας και βέβαια χάρτης με οδό, συντεταγμένες και πληροφορίες διαδρομής.

Ακόμα ο χρήστης μπορεί να κάνει πιο εξειδικευμένη αναζήτηση, χρησιμοποιώντας φίλτρα όπως η συγκεκριμένη υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από το γιατρό (π.χ. καθαρισμός δοντιών), οι παροχές του γιατρού όπως αν αναλαμβάνει χειρουργεία, παιδιά κάτω των 12 ετών, αν δέχεται πληρωμή με κάρτα, αν κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, αν υπάρχουν ειδικά κόστη για ΑμεΑ, ανέργους ή φοιτητές κ.α.

Αφού ο χρήστης πάρει την απόφαση του για το γιατρό τον οποίο θέλει να επισκεφθεί, βλέπει ένα ημερολόγιο με τα διαθέσιμα ραντεβού του και μπορεί να επιλέξει αυτό που τον βολεύει και να το κλείσει με ένα κλικ.

Μπες σήμερα στο instadoctor.gr και βρες σε 1’ το γιατρό που θα επισκεφθείς και τελικά θα κρατήσεις για πάντα!