Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έδωσαν το «πράσινο φως» στην ψηφοφορία της 30ης Μαρτίου για τη Διπλή Ανάπλαση και άνοιξαν τον δρόμο προκειμένου να χτιστεί νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο και νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου στον Βοτανικό.

Το «Ναι στη Διπλή Ανάπλαση» έλαβε το 68% των ψήφων, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα 2/3 που χρειάζονταν προκειμένου να «περάσει» η διαδικασία.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που επιχειρούν να «μπλοκάρουν» το έργο. Συγκεκριμένα, από τα τέλη Απριλίου 59 μέλη του Ερασιτέχνη έχουν κάνει προσφυγή προκειμένου να προσβάλλουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Με πρόσχημα πως για να προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού θα έπρεπε να υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνόλου των μελών και όχι των όσων ψήφισαν. Παράλληλα, έχουν επιφυλάξεις σχετικά με τις επιστολικές ψήφους.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι ενήμερη εδώ και περίπου δύο εβδομάδες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η ακρόαση της οποίας θα γίνει αύριο. Από τον Παναθηναϊκό δεν εκφράζουν την παραμικρή ανησυχία και αναφέρουν πως η απόφαση είναι απολύτως θωρακισμένη νομικά.