Το μήνυμα ότι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την υπόθεση Φουρθιώτη.

Δεν αφήνει περιθώρια για σκιές

«Προφανώς και εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού» τόνισε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν χτες με τις αναρτήσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη που δημοσιοποίησε τηλεφωνικές επικοινωνίες του Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας.

Η δήλωση Γεραπετρίτη ήταν «σαφής» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου σημειώνοντας ότι «δεν αφήνει περιθώρια για σκιές», απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χτες ζήτησε την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και χαρακτήρισε «ανόητες δικαιολογίες» τα όσα απάντησε ο ίδιος ο κ. Γεραπετρίτης.

«Δεν μας κάνει εντήυπωση που ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τώρα τον εν λόγω κύριο (σ.σ. Μένιο Φουρθιώτη») σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η απαξίωση του κ. Τσίπρα καθιστά σαφές για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αυτή την συμπεριφορά και αυτό το είδος της αντιππολίτευσης που ασκεί.