Ο άντρας της κ. Γεωργίας έπαθε ατύχημα το 2011 και έχουν δώσει περίπου 100.000 ευρώ για το νοσοκομείο και το κέντρο αποκατάστασης. O ΕΦΚΑ αναγνωρίζει την οφειλή, ωστόσο τους ενημέρωσε ότι ακόμα κοιτούν τις υποθέσεις του 2009 και θα καθυστερήσουν.

«Ο άνδρας μου έπαθε ατύχημα το 2011 από πτώση σε πεζοδρόμιο, όπου τραυματίστηκε ο νωτιαίος μυελός και έχει 80% αναπηρία εφ’ όρου ζωής» είπε η κ. Γεωργία στο MEGA.

«Πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης όπου πληρώναμε εμείς τα χρήματα, γιατί το κέντρο δεν ήταν συμβεβλημένο. Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ. Μου έχει αναγνωριστεί ότι μου οφείλουν τα χρήματα, αλλά μου είπαν ότι νοσήλεια δώσανε σε αυτούς που έγιναν τα ταμεία όλα ΕΦΚΑ μετά το 2012. Εγώ που είμαι προ του 2012, δεν έχουν χρήματα να μου δώσουν» κατήγγειλε η ίδια.

Όπως είπε «μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να χρωστάει ο ΕΦΚΑ εδώ και δεκαετία νοσήλεια. Απ’ ότι καταλαβαίνω είναι ένα σύνθετο ζήτημα, που έχει να κάνει με παροχές, που ενδεχομένως να είναι μία ειδική περίπτωση που πρέπει να δούμε μεμονωμένα. Πάντως, ο ΕΦΚΑ δεν έχει εκκρεμότητες από το το 2008 και το 2009», δήλωσε ο Όμηρος Τσάπαλος, εκπρόσωπος Τύπου ΕΦΚΑ.

Δείτε αναλυτικά