Μια ευτυχισμένη οικογένεια που μόλις είχε αποκτήσει ένα όμορφο κοριτσάκι. Έτσι έμοιαζε η ζωή του ζευγαριού στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ωστόσο το παραμύθι έκρυβε δράκο.

Στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να υπήρξε ρήξη ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ φαίνεται πως τον Ιανουάριο ήταν οριστική.

Υπάρχουν άτομα που ίσως καταθέσουν σύντομα και θα επιβεβαιώσουν αυτό το γεγονός.

Κλειδί στην υπόθεση θα αποτελέσουν τα ευρήματα από τα κινητά τηλέφωνα δράστη και θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και ευρύτερη ενδοοικογενειακή ρήξη.

Η σπασμένη πόρτα

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία που μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Αφορά την σπασμένη πόρτα στη σοφίτα της μεζονέτας, για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος. Μερικές εβδομάδες πριν τη δολοφονία ο δράστης είχε πάει στον μαραγκό μια μεσόπορτα που είχε σπάσει. Όπως εξήγησε στον μαραγκό, το παιδί του είχε κλειδωθεί μέσα και την έσπασε για να την ανοίξει.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις που έδωσε ο πιλότος, βάζουν σε σκέψεις για το τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα του περασμένου Νοέμβρη μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Δεν ήταν η πόρτα του μπάνιου

Ο μαραγκός, μιλώντας στο MEGA, θυμάται τα λόγια του πιλότου. Του είπε, όπως ισχυρίζεται, πως επρόκειτο για την πόρτα του μπάνιου. Κάτι που η εικόνα το διαψεύδει.

Σύμφωνα με τo MEGA, η σπασμένη πόρτα βρίσκεται στην είσοδο του δωματίου του ζευγαριού στη σοφίτα. Εκεί που 6 μήνες μετά, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, η άτυχη Καρολάιν…

Σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο μαραγκός στην κάμερα του MEGA, ο πιλότος του είπε πως έσπασε την πόρτα μόλις διαπίστωσε πως το μωρό του είχε κλειδωθεί μέσα.

Δεν επεκτάθηκε και εκείνος δεν θέλησε να επιμείνει για να μάθει περισσότερα. Στο μυαλό του όμως από τότε υπήρχε ένα βασικό ερωτήματα. Πώς είναι δυνατόν να κλειδωθεί ένα μωρό λίγων μηνών μόνο του στο μπάνιο;

Ο πιλότος ήταν ευγενέστατος και όταν ετοιμάστηκε η πόρτα πλήρωσε για να την βάλει και πάλι στο σπίτι. Στο δωμάτιο της σοφίτας κι όχι στο μπάνιο που είχε πει, πιθανότατα για να αποφύγει σκέψεις που δεν ήθελε με τίποτα.

Με τι έσπασε η πόρτα

«Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο» λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φραγκίσκος Συνοδινός, ο ξυλουργός που επισκεύασε την εν λόγω πόρτα έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να έσπασε.

«Η πόρτα στη φωτογραφία είναι όπως του την έδωσα. Μου την έφερε μετά τον Γενάρη. Είναι μια καλή μεσόπορτα είναι κατασκευασμένη από ξυλουργό, δεν είναι ‘χάρτινη’ πόρτα, του εμπορίου. Με μια κλωτσιά δεν γίνεται έτσι. Όταν κλειστούνε στο μπάνιο μου φέρνουν τέτοιες πόρτες, γιατί τις χτυπάνε, τις κλωτσάνε για να ανοίξουν γιατί μπορεί να έχει κλειδωθεί κάποιος, να έχει σπάσει το κλειδί κλπ. Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, δεν είναι με σίδερο, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο και με σφυρί μπορεί να γίνει.  Όταν μου την έφερε μου είπε ότι ‘κλείστηκε μέσα το παιδί στο μπάνιο και αναγκάστηκα να την σπάσω για να βγάλω το παιδί έξω’. Δεν μου την άφησε να την βάψω γιατί ήταν παραπάνω το κοστολόγιο» λέει χαρακτηριστικά.

Στοιχείο – κλειδί του κινητό

Εκεί οι αρχές θα μπορέσουν να εντοπίσουν μηνύματα και συνομιλίες που ακόμα κι αν έχουν διαγραφεί μπορούν να έρθουν ξανά στο φως.

Κλειδί στην υπόθεση θα αποτελέσουν τα ευρήματα από τα κινητά τηλέφωνα δράστη και θύματος. Το κινητό τηλέφωνο ζητήθηκε τέλη Μάη. Από την πλήρη αναζήτηση από τα δεδομένα του κινητού θα δοθούν απαντήσεις. Να δούμε τι μηνύματα αντάλλασσαν, τι κλήσεις είχαν γίνει, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και ευρύτερη ενδοοικογενειακή ρήξη. Όχι στην οικογένεια της Αλοννήσου, είναι δεδομένο ότι η Καρολάιν δεν ενημέρωνε την οικογένειά της για το τι συνέβαινε στην Αθήνα, αλλά μεταξύ της οικογένειας του Μπάμπη και του ζευγαριού.