Κάποια στιγμή θα έχανε… Ωστόσο δεν περιμέναμε πως η ήττα θα ερχόταν τόσο νωρίς για την Μπάγερν και μάλιστα με έναν τέτοιον τρόπο!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας προσγειώθηκαν «ανώμαλα» από την Χόφεχναϊμ και γνώρισαν την ήττα σοκ με 4-1, λαμβάνοντας την ειδοποίηση πως κάθε αντίπαλος θα παίζει για να κερδίσει αυτήν την ακαταμάχητη ομάδα που κατέκτησε ό,τι βρήκε μπροστά της.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Μπάγερν μετά από 32 παιχνίδια!

Ο Χανς Φλικ παρέταξε την ομάδα με το κλασικό 4-2-3-1, αφήνοντας ωστόσο στον πάγκο τον Λεβαντόσφκι, με τον Ζίρκζεϊ να παίρνει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Οι Βαυαροί ήταν αρκετά το νωθροί από το ξεκίνημα και έμειναν πίσω με 2-0 από το 24ο λεπτό, με τα γκολ των Μπίτσακτσιτς και Νταμπούρ.

Η Μπάγερν κατάφερε να μειώσει 12 λεπτά αργότερα με ένα πανέμορφο πλασέ του Τζόσουα Κίμιχ, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει στο 2-1.

Ο Φλικ προχώρησε σε δύο γρήγορες αλλαγές στην επανάληψη, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Λέον Γκορέτσκα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, είχαν και τις φάσεις, ωστόσο η Χόφενχαϊμ ήταν αυτή που σκόραρε, με τον Άντρει Κράμαριτς να κερδίζει τον Νόιερ με ένα εξαιρετικό τελείωμα και να γράφει το 3-1!

Στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν ανέβηκε και πίεσε, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τα κενά στα μετόπισθεν και να κερδίζουν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κράμαριτς, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας και το τελικό 4-1.