Φρένο στους… απανταχού συνωμοσιολόγους, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κάνουν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα έσπευσε να βάλει σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαριφόπουλος με ανάρτησή του στο twitter, ο διαγωνισμός για το δίκτυο 5G θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου από το 2021 οι πάροχοι θα αναβαθμίσουν σε 5G τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις υπάρχουσες κεραίες σημειώνοντας ότι «καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει»

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας «βλέπει» χιλιάδες κεραίες 5G

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες παρατηρούνται συνομωσιολογικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συσχετίζουν την πανδημία με την τοποθέτηση κεραιών 5G.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας, σε μια μακροσκελή ανάρτησή του, η οποία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως «όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G».

Στην εν λόγω ανάρτηση ο κ. Μπαλάφας τάσσεται, επίσης, κατά της χρήσης μάσκας ως μέτρο πρόληψης για τον κοροναϊό και δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates».

Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημενος βεβαίως βεβαίως από την…

Δημοσιεύτηκε από Λεωνίδας Μπαλάφας στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020