Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Φθιώτιδα από την επίθεση σε νεαρό ντελιβερά που έγινε στην Ελάτεια το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr ο νεαρός πήγαινε μια παραγγελία με το μηχανάκι όταν άγνωστοι του έκλεισαν το δρόμο.

Αρχικά ο ντελιβεράς τους ξέφυγε, ακολούθησε όμως καταδίωξη μέσα στο χωριό και τον ακινητοποίησαν.

Ο νεαρός φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα αλλά και μαχαιριές, καθώς ο ένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τον χτύπησε με μαχαίρι.

Ο νεαρός διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στη συνέχεια αφού διασωληνώθηκε διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

Η οικογένεια του άτυχοι νεαρού είχε και πρόσφατα αντιμετωπίσει μια τραγική κατάσταση καθώς ο αδερφός του 25χρονου σκοτώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε τροχαίο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ερευνούν εάν η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός ντελιβεράς έχει να κάνει με ένα επεισόδιο που έγινε πριν λίγες ημέρες στην κωμόπολη της βόρειας Λοκρίδας.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος παρεξηγήθηκε με μια παρέα για ένα σκυλί και ότι πέρα την όποια φραστική αντιπαράθεση χτύπησε τον έναν από την παρέα.