Αβέβαιο είναι το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Η Ένωση αναμένεται να κάνει προσπάθεια να διατηρήσει τον Αργεντινό ως δανεικό και την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες με δηλώσεις του στη Sportday επισήμανε πως ο παίκτης ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους.

Παράλληλα, τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία που έχει κάνει αν θέλει να παραταθεί ο δανεισμός του παίκτη μέσα στο καλοκαίρι και να τον έχει έως το τέλος της φετινής σεζόν.

«Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η ελληνική ομάδα ζήτησε να παραταθεί για έναν χρόνο ο δανεισμός του εκεί, αλλά αυτό είναι άτι που δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον Αραούχο και είναι ένας παίκτης που κι εμείς υπολογίζουμε πολύ, οπότε θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα όταν θα έρθει η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Προς το παρόν είναι νωρίς για όλα αυτά», είπε ο Ραμίρες για την επόμενη σεζόν, ενώ για την τρέχουσα ανέφερε.

«Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα υποχρεώσεις, το σεβόμαστε και δεν έχουμε αντίρρηση να μείνει ο Αραούχο ως το τέλος αυτών, αρκεί να υπάρξει ανταπόκριση σε όσα έχουμε ζητήσει και συμφωνήσει».