Σταυρόπουλος: «Θα παλέψουμε για να σωθούμε»

Στις ευκαιρίες που έχασε ο Πανιώνιος στάθηκε ο Δημήτρης Σταυρόπουλος που κρατά τον βαθμό από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τονίζει πως η ομάδα του θα παλέψει κάθε παιχνίδι μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος μίλησε για την ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του και τόνισε πως θα παλέψει κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Είμαστε οικογένεια και το σημαντικό είναι ότι ο αντίπαλος μοχθεί για να μας βάλει γκολ».

Για το αποτέλεσμα:

«Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις το σημαντικό είναι να μην χάσεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν ηττηθήκαμε, θα παλέψουμε για να σωθούμε».

Για το επιθετικό κομμάτι της ομάδα του:

«Παράγουμε φάσεις και έχουμε ψυχολογία είναι ένα κομμάτι που μας έχει βοηθήσει πολύ ο κ.Βόκολος. Θα πάμε για τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου»

Για τους τραυματισμούς:

«Δεν έχουμε την ευχέρεια του μεγάλου ρόστερ. Πρώτον δεν είναι καλό για αυτούς να τραυματίζονται και να μένουν εκτός μετά έρχεται το ποδόσφαιρο. Αλλά όλοι οι παίκτες που είναι στην ομάδα είναι έτοιμοι να παίξουν».

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk