Η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς ο κοροναϊός έχει πάει τα πάντα πιο πίσω σε μια πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η επανέναρξη της σεζόν θα γίνει στις 31 Ιουλίου, ενώ τον Οκτώβριο θα κριθεί ο πρωταθλητής, με τη διαδικασία του ντραφτ να πηγαίνει για τα μέσα Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το ντραφτ αξίζει να σημειωθεί πως έχει ιδιαίτερη σημασία τη φετινή χρονιά, αφού θα συμμετάσχει στη διαδικασία, ο παίκτης του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο νεαρός φόργουορντ των ερυθρόλευκων είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα πρότζεκτ του ντραφτ, ενώ οι ειδικοί μιλούν με κολακευτικά λόγια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Bleacher Report, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο και περίπου στο νούμερο «24».

«Το αδύνατο κορμί του και οι λίγες παραστάσεις από υψηλό ανταγωνισμό αυξάνουν το ρίσκο στην επιλογή του, αλλά το καλό του σουτ, η ικανότητα στην πάσα, οι αμυντικές του ικανότητες και η αποτελεσματικότητά του στις διοργανώσεις των μικρών εθνικών ομάδων της FIBA και της Α2 της Ελλάδας μπορεί να τον φέρουν στην τρίτη εικοσάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.