Στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sky» μίλησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Κόκκινους μαζί με τον κόσμο τους.

Η Λίβερπουλ χρειάζεται μόνο δύο νίκες για να εξασφαλίσει τον τίτλο και μαθηματικά ύστερα από την επανεκκίνηση της Premier League στις 17 Ιουνίου. Ωστόσο, αν γίνει αυτό η απονομή θα πραγματοποιηθεί δίχως κόσμο και χωρίς φυσικά την παραδοσιακή παρέλαση με το λεωφορείο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Δεν είναι καλό το γεγονός ότι δεν μπορείς να πανηγυρίσεις με τον τρόπο που ονειρευόσουν. Το καταλαβαίνω αυτό. Νιώθω και εγώ το ίδιο. Δεν είναι ιδανικό να πανηγυρίσω μόνος στο στάδιο και έπειτα να γυρίσω σπίτι. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα. Γιατί να κάνουμε μεγάλο θέμα κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε», ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

Πάντως ο Κλοπ θεωρεί σίγουρο ότι θα έρθει η στιγμή για να μπορέσει η Λίβερπουλ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί: «Θα έρθει η στιγμή που θα επιστρέψει η κανονικότητα, όταν κάποιος βρει το εμβόλιο. Τότε έχουμε το δικαίωμα να γιορτάσουμε.

Αν είναι στην 12η ή στην 13η αγωνιστική της επόμενη σεζόν και θέλουμε να πανηγυρίσουμε, ποιος θα μας σταματήσει. Θα έχουμε ακόμη την κούπα και θα γυρίσουμε την πόλη με το λεωφορείο. Αν ο κόσμος νομίσει ότι είμαστε τρελοί, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει», τόνισε για την παρέλαση ο Γιούργκεν Κλοπ.