Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στη Nova, ο Γιώργος Δώνης αποκαλύπτει τις διεργασίες του για την επόμενη μέρα που θα τον βρει μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά το τέλος των πλέι οφ επισημαίνοντας πως αποτελεί για εκείνον προτεραιότητα να βρει ομάδα στην Ευρώπη, χωρίς όμως να αποκλείει το σενάριο της Αραβίας.

Αναλυτικά το δεύτερο σκέλος των δηλώσεων του στη Nova:

Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Λένε πως όταν εσύ αναφέρεσαι και λες ότι η οικογένειά μου μεγάλωσε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, είναι σαν να κλείνεις άλλες πόρτες. Εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ έτσι, γιατί αυτή είναι η αλήθεια.

Το ποδόσφαιρο είναι ένας κύκλος, το λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Μπορεί κάποιους από αυτούς να τους έχω ακόμα και του χρόνου σε άλλη ομάδα. Δεν είναι η επόμενη φιλοδοξία μου να επιστρέψω εδώ, γιατί το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό. Να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και πάντα θα είμαστε Παναθηναϊκοί στην οικογένειά μου. Εγώ γενικά ποτέ δεν είχα έναν ατζέντη να μου κλείσει δουλειές. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα.

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτή ομάδα να τελειώσει όπως πρέπει. Μετά από αρχές Ιουλίου θα δούμε.

Εγώ σαν φιλοδοξία δική μου χωρίς να με ενδιαφέρουν τα οικονομικά δεδομένα θα προτιμούσα κάτι στην Ευρώπη. Αλλιώς θα κοιτάξω πάλι στις αραβικές χώρες που τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά».