Συμβαίνουν τόσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι πολύ εύκολο κάποιος να χάσει τον…λογαριασμό. Φροντίζει για αυτό ο Βαγγέλης Γραμμένος και η παρέα του στο πάρκο Γουδή.

Η… διοίκηση της Ομοσπονδίας και φυσικά το παρακλάδι της ΚΕΔ: Εκεί όπου ο Μέλο μας κάνει τη χάρη με 22.500 ευρώ τον μήνα να «φέρνει πίσω τις Κυριακές μας». Ο Πορτογάλος που με τους χθεσινούς ορισμούς τους, έδωσε το δικαίωμα σε πραγματικά «μυημένους» σε αυτά τα θέματα να βγάλουν από το.. συρτάρι μια ιστορία του 2018. Και μια ανακοίνωση της ΕΠΟ που θα στοιχειώνει για πάντα την Εξυγίανση. Μέχρι το τέλος τους.

Εκείνη την περίφημη που ανακοίνωση της διοίκησης Γραμμένου ότι «ο Ολυμπιακός είναι η ντροπή της Ελλάδας». Την πιο χυδαία ανακοίνωση που εξέδωσε ποτέ ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για μια ομάδα της.

Γιατί είχε εκδώσει αυτή την ανακοίνωση η ΕΠΟ; Για να απαντήσει στον Ολυμπιακό, την 1η Φεβρουαρίου 2018 μετά τους ορισμούς διαιτητών για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

«Είναι προφανές, δε, ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα! Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα» μας είπε τότε η Ομοσπονδία για τους Ερυθρόλευκους.

Τι αποδείχθηκε τρεις μέρες μετά; Ότι ο Ολυμπιακός δεν φώναζε στη τύχη. Διότι στο ντέρμπι της 4ης Φεβρουαρίου η ΑΕΚ επικράτησε με ανατροπή, 2-1, χάρη στα γκολ του Τσιγκρίνσκι (88΄) και του Γιακουμάκη (90΄+4΄). Το ματς που έμεινε στην ιστορία για αυτό το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Μποτία στο 0-0.

Το ίδιο ματς που τελικά κρίθηκε από ένα γκολ του Γιακουμάκη που είναι η επιτομή του επιθετικού φάουλ (συμπτωματικά και πάλι στον Μποτία).

Ποιοι ήταν οι διαιτητές που είχε καταγγείλει προκαταβολικά ο -δυστυχώς δικαιωμένος- Ολυμπιακός, προκαλώντας την αντίδραση της ΕΠΟ; Ο Τάσος Παπαπέτρου. Και ο 4ος Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ποιοι διαιτητές ορίστηκαν από την ΚΕΔ της ΕΠΟ για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα; Ο Τάσος Παπαπέτρου. Και ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο VAR.

Είπατε κάτι;