Σαρώνει την αγορά η Αρμάνι Μιλάνο, παίρνει (και) Σιλντς

Το πλάνο του Έτορε Μεσίνα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έναν «εργάτη πολυτελείας», τον Σαβόν Σιλντς, φέρεται να έχει κλείσει η Αρμάνι.

Να περάσει ο επόμενος. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει… διαλύσει το μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει βγει στην αγορά και γεμίζει τα καλάθια της με πραμάτεια από το πάνω ράφι.

Μετά τον Κάιλ Χάινς (επί του παρόντος η μεταγραφή της χρονιάς) και τον Μάλκολμ Ντιλέινι σειρά πήρε ο Σαβόν Σιλντς, μια μεταγραφή ουσίας κι όχι… αεροδρομίου.

Ο 26χρονος Δανός είναι… εργάτης πολυτελείας. Παίκτης, ο οποίος μπορεί να σκοράρει με άνεση (μέτρησε φέτος 9.5 πόντους), αλλά δεν κάνει μόνο αυτό (είχε 3.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ).

Κι αν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θέλησε να τον κρατήσει στην Μπασκόνια, το Μιλάνο είπε «εχυαριστώ» και τον έκανε δικό του, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ τού Sportando.

Σκληρός παίκτης, καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ, έρχεται να δείξει ότι ο Μεσίνα δεν έχει απλά… γεμάτο πορτοφόλι να διαχειριστεί, αλλά και πλάνο.

Γιατί, αμέσως μετά τα δύο μεταγραφικά «μπαμ», πήγε σ’ έναν παίκτη ουσίας, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά μπορεί να μείνει κι ένα βήμα πίσω, δίνοντας στους πρωτοκλασάτους χώρο, δίχως να χάσει ούτε τη διάθεση, ούτε το στοιχείο της προσφοράς.

Και σε μια ομάδα, όπως δείχνει ότι θα είναι το Μιλάνο του 2021, παίκτες σαν τον Σιλντς κρατούν ισορροπίες.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk