Ένας τεράστιος αθλητής. Ο κορυφαίος όλων κατά πολλούς. Ο Μάικλ Τζόρνταν στο έκτο επεισόδιο του Last Dance  υποστήριξε κάτι που είχε τεράστια δόση αλήθειας σχετικά με το πως και ο ίδιος έζησε τον μύθο του.

«Πολλοί θα ήθελαν να είναι Μάικλ Τζόρνταν για μια ώρα ή για μια μέρα, αλλά ας το δοκίμαζαν για ένα χρόνο να δουν την γλύκα…», είπε ο ΜJ και από αυτήν την ατάκα πιάστηκε το Sports Illustrated για να παρουσιάσει μία ιστορία που δεν είχε βρεθεί στο φως της δημοσιότητας.

Ο Τζόρνταν είχε τέτοιο πρόβλημα με την αναγνωρισιμότητά του και τον χαμό που προκαλούσε σε κάθε βήμα του εκτός που παρκέ, που αναγκαζόταν να κλείσει ραντεβού με παντοπωλεία για να μπορέσει να ψωνίσει ότι ήθελε για τον ίδιο.

«Ο μύθος του Τζόρνταν γινόταν μεγαλύτερος μέρα με τη μέρα. Από ένα σημείο και μετά, δεν μπορούσε να βγει έξω ήρεμος! Μια μέρα τον ρώτησα: «Μάικλ, πώς πας για φαγητό»;

Μου είπε, λοιπόν πως τηλεφωνούσε σε μια συγκεκριμένη αλυσίδα παντοπωλείων γύρω στα 15 λεπτά πριν κλείσουν και τους ενημέρωνε πως είχε σκοπό να έλθει και να ψωνίσει. Θα έμεναν ανοιχτά, περιμένοντας τον! Σε κάθε περίπτωση, ο Τζόρνταν άφηνε ένα γερό φιλοδώρημα!» ανέφερε σχετικά ο Μπραντ Σέλερς στο S.I.