Σαλάτα με δυο είδη λάχανου και γλυκοπατάτα

Τα καβουρδισμένα φιστίκια και το φιστικοβούτυρο στο ντρέσσιγκ κάνουν τη διαφορά.

Food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη

 

Προετοιμασία 15′

ΥΛΙΚΑ (για 4-6 μερίδες)

2 φλ. λευκό λάχανο, λεπτοκομμένο

2 φλ. μοβ λάχανο, λεπτοκομμένο

1 μέτρια γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και τριμμένη στη χοντρή μεριά του τρίφτη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, πολύ ψιλοκομμένα

1/3 φλ. φύλλα κόλιαντρου

2 κ.σ. φιστίκια αραχίδες καβουρδισμένα και χοντροκομμένα

Για το ντρέσινγκ

1½ κ.γ. φιστικοβούτυρο

Χυμός από 2 μικρά λάιμ

2 κ.σ. σουσαμέλαιο

Αλάτι, πιπέρι καγιέν

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ντρέσινγκ: Χτυπάμε στο μπλέντερ το φιστικοβούτυρο με τον χυμό λάιμ, το σουσαμέλαιο, αλάτι και πιπέρι καγιέν.

Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ, εκτός από τα φιστίκια Αιγίνης. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Parties, μόνο parties Η νεαρή, ωραιότατη Κάια Γκέρμπερ, η 18χρονη super model κόρη της Σίντι Κρόφορντ, η οποία λατρεύει την ελληνική μουσική... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk