Ένα πρόσωπο έκπληξη έχει μαζί του ο ΠΑΟΚ στην εκδίκαση του σκανδάλου της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, που λαμβάνει χώρα αυτήν την ώρα στα γραφεία της Λίγκας.

Εκτός του Αχιλλέα Μαυρομάτη και του Λάμπρου Μπίρδα, στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προστέθηκε και το όνομα του Τάκη Μπαλτάκου.

Και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι παρευρισκόμενοι στη Λίγκα μάλλον ένιωσαν έκπληξη, βλέποντας με κάθε επισημότητα τον Μπαλτάκο να πηγαίνει για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Εδώ και περίπου δέκα μέρες ο Τάκης Μπαλτάκος έχει πάρει στη… σειρά τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ραδιόφωνα και λέει πως ο ΠΑΟΚ είναι αθώος, πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Ξάνθη και πως η υπόθεση δεν έχει βάση.

Αγνοώντας, φυσικά, ακόμα και τα… βασικά της όλης υπόθεσης, τις τριγωνικές σχέσεις, τη μεταφορά χρημάτων, σχεδόν τα πάντα.

Πρώτη παρουσία ήταν στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, του Ιβάν Σαββίδη.

Και από εκεί κατευθείαν στο νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με το… σπαθί του μία θέση σε αυτό.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, που δεν έκρυψε ποτέ πως είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, και μάλιστα επί χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Ένας νομικός που στο αθλητικό επίπεδο έχει συνδυάσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό πλέον εμφανίζεται έτοιμος να δώσει… μάχη για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν ενεργά με την πολιτική, τόσο πολύ μάλιστα που ήταν συνομιλητής με τη Χρυσή Αυγή, στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη.