• Αναζήτηση

Μάντζιος: «Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε και στα οφέλη που αποκόμισε η ομάδα της από την πολύ καλή παρουσία της στα δύο ματς με τους Πειραιώτες.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα: «Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Εμείς σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και με το 0-0 και σήμερα που βρήκαμε το γκολ. Θέλαμε ένα γκολ εκτός έδρας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε και ο Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικός. Μετά είχαμε την αποβολή. Νομίζω ότι ήταν αυστηρή αλλά θέλω να την δω. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Η εικόνα μας στο πρωτάθλημα είναι πορεία πρωταθλητισμού».

Για το αν είναι κερδισμένη η Λαμία: «Νομίζω κερδισμένοι είμαστε. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο ή βρώμικα. Σίγουρα είχαμε έναν ανώτερο αντίπαλο. Βγαίνουμε κερδισμένοι και ας μην πήραμε την πρόκριση».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk