Σήμα κινδύνου για άμεση ενίσχυση του Στόλου από πρώην και νυν Αρχηγό ΓΕΝ

Ο απερχόμενος Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης επεσήμανε ότι «η ενίσχυση του Στόλου είναι όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένη».

Σήμα κινδύνου για την άμεση ενίσχυση του Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού με στόχο να αυξηθεί η αποτρεπτική του ισχύς εξέπεμψαν ο πρώην και ο νέος Αρχηγός ΓΕΝ κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο απερχόμενος Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης επεσήμανε ότι «η ενίσχυση του Στόλου είναι όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένη».Και κάλεσε την πολιτική ηγεσία να προχωρήσει τα εξοπλιστικά προγράμματα του ΠΝ όπως η αναβάθμιση των φρεγατών ΜΕΚΟ, η απόκτηση νέων φρεγατών, η πρόσκτηση τορπιλών, αντιμέτρων τορπιλών. Όλες οι απειλές σήμερα τόνισε ο κ. Τσούνης μπορούν να αποτραπούν με ισχυρό Ναυτικό.
Από την πλευρά του ο νέος Αρχηγός του ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης στην ίδια κατεύθυνση υπογράμμισε ότι είναι «αδήριτη ανάγκη η προώθηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων για να εξασφαλιστεί η αποτρεπτική ισχύς του Ναυτικού και της χώρας».
Οι απαιτήσεις -η περιφερειακή αστάθεια- αυξάνονται και σε συνδυασμό με τις ελλείψεις πόρων δοκιμαζουν τις αντοχές του ΠΝ, σημείωσε επίσης.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk