Το επόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκλογές για τη νέα διοίκηση και ο νυν πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ, προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για την επανεκλογή του. Ωστόσο, ο προεδρικός θώκος της «Βασίλισσας» δελεάζει πολλούς και ήδη εκδηλώθηκε ο πρώτος ανθυποψήφιος.

Ο Μπολούντα έχει την έδρα των ναυτιλιακών επιχειρήσεων του στη Βαλένθια και τελεί πρόεδρος του εφοπλιστικού συνδέσμου της πόλης. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές στον κόσμο και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Πάντως, σε μία σπάνια επίδειξη αλτρουισμού, ο Μπολούντα εγκωμίασε τον αντίπαλο του, Φλορεντίνο Πέρεθ… «Έχουμε έναν πολύ καλό πρόεδρο. Όμως, θα διεξαχθούν εκλογές και οι εκλογές χρειάζονται συναγωνισμό. Θα παρουσιάσω τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου σύντομα» ανέφερε ο Μπολούντα.

Πάντως, οι περισσότεροι δεν αναμένουν την παρουσίαση της παράταξης του, αλλά την υπόσχεση του για τις μεταγραφές. Αποτελεί παράδοση πριν τις εκλογές της Ρεάλ Μαδρίτης, οι υποψήφιοι πρόεδροι να τάζουν ποδοσφαιριστές και ανάλογα έχει λειτουργήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Τι απαντάει ο Μπουλούντα; «Η Ρεάλ έχει ανάγκη από τρεις μεταγραφές» σχολίασε, αποφεύγοντας να μιλήσει με… διευθύνσεις και ονόματα.