Πριν από τη σέντρα, η Λάρισα είχε την προοπτική να νικήσει, να «πιάσει» την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της Superleague και να περάσει εκεί το δεκαπενθήμερο της. Ωστόσο, η ΑΕΛ δεν άντεξε τη δόξα.

Η Λαμία ήταν η μεγάλη νικήτρια του ματς που έκλεισε την 10η αγωνιστική και επικράτησε 3-0 στον θεσσαλικό κάμπο, παίρνοντας μία βαθμολογική ανάσα.

Με το «τρίποντο» απομακρύνθηκε εφτά βαθμούς από τον προτελευταίο της βαθμολογίας Παναιτωλικό και απέκτησε προβάδισμα για τα Play Out.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 39′, όταν ο Ρόμανιτς γύρισε παράλληλα την πάσα από αριστερά και στο πέναλτι ο Τουράμ σούταρε εύστοχα.

Η Λαμία διπλασίασε τα τέρματα της στο 64′, με τον Σκόνδρα να… εξαπολύει «φωτοβολίδα» από μακριά και να νικάει τον Κρίστινσον.

Ο θρίαμβος της Λαμίας ολοκληρώθηκε στο 72′, με σκόρερ και πάλι τον Σκόνδρα, ενώ είχε προηγηθεί λάθος πάσα του Κρίστινσον και γύρισμα του Μπεχαράνο στον σκόρερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ήττα, οι θεατές χειροκρότησαν τους παίκτες της Λάρισας και τους επιβράβευσαν για την καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ αρκετά παιδιά μπήκαν στο γήπεδο και περικύκλωσαν τον Μόρα για φωτογραφίες.

Λάρισα: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Μπούστος), Ντάουντα, Μόρας, Σεσέροβιτς (71’ Νούνιτς), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς (46’ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας (90′ Τζανετόπουλος), Βύντρα, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81’ Ντελ Πίνο), Τουράμ (65’ Σάλιακας).