ΟΦ Ιεράπετρας κορυφής!

Η ομάδα από την Κρήτη με τη σπουδαία νίκη που πέτυχε με 3-2 κόντρα στην Καβάλα, ανέβηκε στην κορυφή της Football League με 14 βαθμούς. Στην Ιεράπετρα έγινε της ανατροπής, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παπαδόπουλο, αλλά μέσα σε 14 λεπτά έγινε η απόλυτη ανατροπή.

Βίντεο χωρίς σχόλια: Μία εβδομάδα πριν πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, μια εβδομάδα μετά απλά… Κυριακή

Στο 20′ ο Χαντί ισοφάρισε σε 1-1, ενώ το 1-2 διαμορφώθηκε στο 29′ από τον Βόσαλικ. Ο ΟΦΙ όμως βρήκε ισάριθμες απαντήσεις στα γκολ των φιλοξενούμενων και με γκολ των Αναστασόπουλου (48′) και Σέχου (79′), πήρε μία τεράστια νίκη, με την οποία βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο -1 από την Ιεράπετρα βρίσκεται ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Αιγάλεω το οποίο έπεσε στην 9η θέση. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο 3′ με τον Σταματάκη, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους ούτε καν μέχρι το ημίχρονο.

Στο 20′ ο Καλλέργης ισοφάρισε και το τελικό 2-1 για την ομάδα της Νίκαιας διαμόρφωσε ο Μάναλης στο 37′.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβηκε στην 4η θέση με 12 βαθμούς, καθώς επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου χάρη στα γκολ των Κουτσιανικούλη (31′) και Ντούνη (85′). Θεσπρωτός και ΠΟ Τρίγλιας νίκησαν Ένωση Ασπροπύργου και Καλαμάτα με το ίδιο σκορ, 1-0.

Διαγόρας Ρόδου και Τρίκαλα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, με τον Κέρι να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους στο 12′ και ο Ροχάνο να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 35′.