• Αναζήτηση
 • Αυγενάκης: Δεν μπορούμε να μένουμε στις απαγορεύσεις, θέλουμε μετακινήσεις φιλάθλων

  Τρίωρη συνάντηση με αντιπροσωπεία της Super League 1 είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Μετακινήσεις, λέσχες φιλάθλων και στήριξη του αθλητικού νομοσχεδίου περιελάμβανε η ατζέντα. Συμφώνησαν όλοι να δουν ζεστά το θέμα της άρσης απαγόρευσης των μετακινήσεων

  Μεγάλη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού με αντιπροσωπεία της Super League 1 έγινε νωρίτερα το απόγευμα, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

  Με το θέμα που ήταν… κυρίαρχο στην ατζέντα να είναι οι μετακινήσεις φιλάθλων σε εκτός έδρας παιχνίδια, κάτι που φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα όλων των πλευρών, αλλά κάτω από ένα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο και αφού φυσικά πληρούνται οι προϋποθέσεις.

  Από τη Λίγκα συμμετείχαν οι Μηνάς Λυσάνδρου (ως πρόεδρός της, αλλά και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ), Γιάννης Οικονομάκης (νομικός σύμβουλος της SL1), Παναγιώτης Μπιλίρης (ΠΑΕ Αρης), Κάτια Κοξένογλου (ΠΑΕ Ατρόμητος), Κώστας Καραπαπάς (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς (ΠΑΕ ΟΦΗ), Λεωνίδας Μπουτσικάρης (ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), αλλά και οι Αχιλλέας Τσιχτής (πρόεδρος ΔΕΑΒ) και Νίκος Πετρόπουλος (Υ/Δ Αθλητικής Βίας).

  Για περισσότερες από τρεις ώρες και σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν άμεσες δράσεις, αλλά και μέτρα που χρήζουν νομοθετικών ρυθμίσεων, στο επόμενο σχέδιο νόμου που θα ετοιμαστεί τους προσεχείς μήνες.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk