Πολύ σκληρή για να γκελάρει… Όλα έδειχναν ότι η Λοκομοτίβ θα άντεχε απέναντι στη Γιουβέντους και θα έπαιρνε το βαθμό στη Μόσχα, αλλά η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε άλλα σχέδια…

Με γκολ του Ντάγκλας Κόστα στο 93′, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 70′, η Γιουβέντους νίκησε 2-1 και πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς, που της εξασφαλίζουν μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η «Βέκια Σινιόρα» είχε προηγηθεί στο 4′ με τον ‘Ααρον Ράμσεϊ (τρέμουν οι απανταχού διάσημοι από την κατάρα του όταν σκοράρει…), αλλά η Λοκομοτίβ αντέδρασε και ισοφάρισε άμεσα στο 12’ με το Μιράντσουκ.

Η Γιουβέντους αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς και στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές θα παλέψει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την κορυφή και την ευνοϊκότερη κλήρωση στην επόμενη φάση.

Λοκομοτίβ: Γκιγιέρμε, Χόβεντες, Μπαρίνοφ, Κρικόβιακ, Κορλούκα, Ζεμαλετντίνοφ (81’ Μουρίγιο), Έντερ, Ιγνατίεφ, Ζοάο Μάριο (85’ Κολομέιτσεφ), Ρούμπους, Μιράντσουκ.

Γιουβέντους: Σέζνι, Πιάνιτς, Κεντίρα (70’ Ντάγκλας), Ρονάλντο (81’ Ντιμπάλα), Ράμσεϊ (64’ Μπεντανκούρ), Σάντρο, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ιγκουαΐν, Ρουγκάνι, Ραμπιό.