• Αναζήτηση
 • Ο Παναθηναϊκός ξαναπαίρνει το σωστό δρόμο

  Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο Γιάννης Μπουζούκης και τα άλλα Ελληνόπουλα έδωσαν ώθηση στον Παναθηναϊκό για να πάρει το «διπλό» στο Περιστέρι, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος πλέον δεν κρύβει ότι βγαίνει μπροστά…

  Καλώς ή κακώς, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικεί τους στόχους που επιτάσσει η ιστορία του, η επιλογή είναι μία: να στηριχτεί στους νεαρούς Έλληνες και να δημιουργήσει ένα σύνολο βασισμένο σε αυτούς.

  Η εφαρμογή του πλάνου που άρχισε το καλοκαίρι του 2018 από τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη είναι η ενδεδειγμένη λύση και όχι η επιμονή σε ξένους αμφιβόλου αξίας, με ιστορικό τραυματισμών και με… τζόκερ διαφόρων ειδών.

  Σαφώς, δεν πρέπει να υπάρχουν δογματισμοί. Κανένα ρόστερ στον κόσμο δεν απαρτίζεται 100% από το εγχώριο στοιχείο. Οι καλοί, ποιοτικοί και έμπειροι από το εξωτερικό είναι αναγκαίοι, για να βοηθήσουν τους μικρούς σε ηλικία ντόπιους να εξελιχτούν.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk