Ο Μάξι Λοβέρα πήρε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της κρητικής ομάδας με 2-1, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο «Olympiacos TV» για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, που ακολουθεί για το Champions League.

Ο Λοβέρα τόνισε ότι ο ΟΦΗ δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, ενώ για το ματς με την Μπάγερν, επισήμανε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι τοτέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάξι Λοβέρα στην κάμερα του Olympiacos TV:

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Πράγματι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, μας δυσκόλεψε αρκετά, ιδιαίτερα με τις αντεπιθέσεις του.

Όμως, ευτυχώς, καταφέραμε να κερδίσουμε και πήραμε ακόμη τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».

Για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξεκουραζόμαστε καλά, γιατί έρχονται πολύ όμορφα παιχνίδια».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πάρα πολύ δύσκολο, πολύ υψηλού επιπέδου. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».