Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου (19/10, 20:00) θα αντιμετωπίσει τον Πορφύρα στο «Π. Σαλπέας», με στόχο να ξεκινήσει με θετικό τρόπο την περιπέτεια της στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Οι νταμπλούχες αντιμετωπίζουν τον Πορφύρα, στην πρεμιέρα των εγχώριων υποχρεώσεων για την 1η αγωνιστική της Volleyleague, κόντρα στον οποίο θα εκκινήσουν και το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ως τυπικά φιλοξενούμενες.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, μια εβδομάδα πριν υποδεχθεί τον Πανναξιακό (26/10, 18:00).

Πέρα από τη δεδομένη απουσία της Κατερίνας Γιώτα, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, το οποίο υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μιλώντας για την έναρξη του πρωταθλήματος ανέφερε: «Στον Ολυμπιακό το επαναλαμβάνουμε αυτό κάθε χρόνο στην έναρξη της σεζόν.

Είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό να κυνηγά τίτλους σε όλα τα σπορ και αυτό θα κυνηγήσουμε και φέτος.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο και φυσικά να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Πολλές ομάδες άλλαξαν αρκετά τα ρόστερ τους και ίσως ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι ότι εμείς δεν κάναμε πολλές αλλαγές».

Η Στέλλα Χριστοδούλου από την πλευρά της, τόνισε: «Το χαρακτηριστικό μας φέτος θα είναι το πάθος που θα βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα με νέες αθλήτριες αλλά και παλιές γνώριμες και όλες έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά. Περιμένουμε για άλλη μία σεζόν τον κόσμο μας στο Ρέντη και εμείς θα βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο και το 100% των δυνατοτήτων μας.

Θέλουμε τους φιλάθλους μας, τους χρειαζόμαστε και τους περιμένουμε στο πλευρό μας. Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί.

Θέλουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Οποιαδήποτε απώλεια τίτλου θα είναι αποτυχία».