Παναθηναϊκός : Οι ευθύνες για την εικόνα της ομάδας

Μετά και το χθεσινό ματς στο ΟΑΚΑ ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι κατάλαβαν τι λέμε τόσο καιρό. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε επίπεδο σε σχέση με πέρυσι, αλλά η φετινή Euroleague…..είναι από άλλο ανέκδοτο. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Πεδουλάκης

Όσοι μιλάνε από χθες εκ του ασφαλούς για τον φετινό Παναθηναϊκό και τις προοπτικές που αυτός έχει, είμαι σίγουρος πως αν το αποτέλεσμα ήταν, αντί για 78-79, 79-78 θα μιλούσαν για την ελληνική ψυχή που ανέτρεψε τα δεδομένα και για το πάθος των παικτών που σε μια κακή βραδιά στο σουτ μπόρεσαν να κερδίσουν έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Όσοι μιλάνε με ειρωνική διάθεση για τον Νικ Καλάθη και για το γεγονός ότι για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική έγινε μοιραίος με την τελευταία του απόφαση, είναι σίγουρο πως θα τον αποθέωναν αν το σουτ του είχε βρει στόχο.

Όσοι «στήνουν» στον τοίχο ή τα μανταλάκια τον Αργύρη Πεδουλάκη, το εύκολο και γνωστό εξιλαστήριο θύμα, ως τον μοναδικό υπεύθυνο για τις ήττες και το κακό ξεκίνημα, το προηγούμενο καλοκαίρι απλά αποθέωναν τον στρατιώτη Αργύρη και μιλούσαν για σοφή κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ας δούμε λοιπόν εμείς τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk