Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης : Η νέα ημερομηνία του clasico

Ύστερα από συζητήσεις της διοργανώτριας αρχής με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, με το «clasico» να μετατίθεται οριστικά για τις 18 Δεκεμβρίου στο «Καμπ Νου»

Το σίριαλ για την ημερομηνία του «clasico» Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης, οδεύει στο τέλος. Λίγο νωρίτερα, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν ότι προτείνουν τις 18 Δεκεμβρίου για την ημέρα τέλεσης της αναμέτρησης.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα δώσουν το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι για φέτος οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο φόβος για επεισόδια (εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης στην Καταλονία) ανάγκασε τους υπεύθυνους να αναβάλλουν τον αγώνα και να μεταθέσουν το «clasico» που ήταν αρχικά ορισμένο για τις 26 Οκτωβρίου στο «Καμπ Νου».

Αφού απορρίφθηκε λοιπόν από την «βασίλισσα» η πρόταση της ομοσπονδίας να γίνει στην έδρα της το πρώτο ματς, οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

H ανάρτηση της Ρεάλ Μαδρίτης:

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk