• Αναζήτηση
 • Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης : Η νέα ημερομηνία του clasico

  Ύστερα από συζητήσεις της διοργανώτριας αρχής με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, με το «clasico» να μετατίθεται οριστικά για τις 18 Δεκεμβρίου στο «Καμπ Νου»

  Το σίριαλ για την ημερομηνία του «clasico» Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης, οδεύει στο τέλος. Λίγο νωρίτερα, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν ότι προτείνουν τις 18 Δεκεμβρίου για την ημέρα τέλεσης της αναμέτρησης.

  Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα δώσουν το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι για φέτος οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου.

  Ο φόβος για επεισόδια (εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης στην Καταλονία) ανάγκασε τους υπεύθυνους να αναβάλλουν τον αγώνα και να μεταθέσουν το «clasico» που ήταν αρχικά ορισμένο για τις 26 Οκτωβρίου στο «Καμπ Νου».

  Αφού απορρίφθηκε λοιπόν από την «βασίλισσα» η πρόταση της ομοσπονδίας να γίνει στην έδρα της το πρώτο ματς, οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

  H ανάρτηση της Ρεάλ Μαδρίτης:

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk