Μπαρτσελόνα – Ρεάλ : Η ημερομηνία που προτείνουν οι Μπλαουγκράνα για το clasico

Η Μπαρτσελόνα πρότεινε τη 18η Δεκεμβρίου για ημερομηνία διεξαγωγής του «clasico», ενώ τόνισε πως θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο γήπεδο τη νέα ημερομηνία

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας για αναβολή του «clasico» που ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου.

«Εμείς θέλαμε να παίξουμε κανονικά, την ημέρα και την ώρα που είχε συμφωνηθεί και μάλιστα είχαμε ενημερώσει σχετικά την Επιτροπή.

Ο σύλλογος εμπιστεύεται απόλυτα τη νοοτροπία των μελών του και του κόσμου που πάντοτε έχει άριστη συμπεριφορά στο Καμπ Νόου.

Αφού οδηγήθηκε το ντέρμπι σε αναβολή λόγω “ιδιαίτερων συνθηκών” και αφού το βάρος πέφτει στους συλλόγους για ν’ αποφασίσουμε τη νέα ημερομηνία, εμείς προτείνουμε τη 18η Δεκεμβρίου».

Παράλληλα οι «μπλαουγκράνα» τονίζουν στην ανακοίνωση πως καταλαβαίνουν το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με τους φιλάθλους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο «Καμπ Νου» τη νέα ημερομηνία που θα οριστεί το ματς.

Έτσι είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν τα χρήματα στους φιλάθλους που δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση και η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (21/10).

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk