Γενηδουνιάς: «Με τέτοιες νίκες πηγαίνεις Final-8»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 10-8 της Σίντεζ Καζάν, με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά να τονίζει μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ότι νίκες σαν αυτές, θα πάνε την ομάδα στο Final-8

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Σίντεζ Καζάν, κάνοντας το 2/2 στο Champions League του πόλο.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για την σημαντική επικράτηση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι τέτοιες νίκες, επιτρέπουν στην ομάδα να ονειρεύεται το Final-8.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Κρατάμε τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι, καθώς δεν παρουσιαστήκαμε καλοί. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Νίκες σαν αυτή μας πάνε στο Final 8».

Για την αλλαγή ξένων παικτών στην ομάδα: «Αλλάξαμε όλους του ξένους με τους οποίους είχαμε καλή χημεία όπως ο Γιόσιπ Πάβιτς και δεν εχουμε δεθεί ακόμη με τους καινούργιους. έχουμε χρόνο για να κάνουμε μία καλή ομάδα».

Για την σημασία της αμυντικής λειτουργίας στο παιχνίδι: «Έχουμε αποδείξει ότι η άμυνα είναι αυτή που σε πάει ψηλά και αυτή είναι που μετράει».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk