Η ΑΕΚ, έπειτα από δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη (20/10, 19:30).

Μία νίκη που αποτελεί μονόδρομο για την «Ένωση» προκειμένου να μην χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Ο Νίκος Κωστένογλου προσανατολίζεται στην αλλαγή του σχηματισμού που χρησιμοποιεί έως τώρα (3-5-2), «γυρίζοντας» το σύστημα σε 4-2-3-1.

Σε περίπτωση που ο Έλληνας τεχνικός τελικά παρατάξει με αυτόν τον σχηματισμό την «Ένωση», θέση βασικού στο δεξί «φτερό» της άμυνας θα διεκδικήσουν οι Βέρντε με τον Ντέλετιτς.

Ο Ναπολιτάνος εξτρέμ, όμως, μέχρι στιγμής έχει το προβάδισμα, επιστρέφοντας στην βασική ενδεκάδα έπειτα από το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αριστερά θα μετατοπισθεί ο Μάνταλος που τα πήγε εξαιρετικά εκεί με την Εθνική, ενώ οι Λιβάγια-Ολιβέιρα θα συνθέσουν το δίδυμο της επίθεσης, με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας να δείχνουν ανοικτές.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου (ελλείψει Βράνιες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση) ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι υπόλοιπες θέσεις, με τις επόμενες προπονήσεις να είναι καθοριστικές.