• Αναζήτηση

Συμφώνησε με Μάντζουκιτς η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε με τον Μάριο Μάντζουκιτς και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να δώσει το «ok» και η Γιουβέντους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της χειμερινής περιόδου. Οι κόκκινοι διάβολοι φαίνεται πως συμφώνησαν προφορικά με τον Μάριο Μάντζουκιτς, με τον Κροάτη να είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Premier League.

Σύμφωνα με την express.co.uk, η Γιουνάιτεντ τα βρήκε για το συμβόλαιο του Μάντζουκιτς και το μόνο που απομένει για να «τελειώσει» τη μεταγραφή είναι η συγκατάθεση της Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι διατεθειμένη να παραχωρήσουν τον Κροάτη στράικερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ωστόσο, η Γιούβε επιθυμεί να λάβει ένα ποσό της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή της να γίνει η μεταγραφή. Η Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό αυτό, καθώς ο Σόλσκιερ πιστεύει ότι ο Μάντζουκιτς θα δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk