Τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, τα μεταγραφικά της ομάδας, τον Μανώλη Σιώπη, αλλά και την ΑΕ Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας:

«Μέχρι τώρα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Τα παιδιά έχουν έρθει με διάθεση, ως συνέχεια της περσινής χρονιάς. Γινόμαστε περισσότεροι, γυρίζουν και οι διεθνείς».

Για το αν προσεγγίζουν τα δικά του «θέλω»:

«Το νιώθω και εγώ και αυτοί».

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα:

«Αυτή τη στιγμή γνωριζόμαστε μέρα με τη μέρα για να καταλάβουν τι θέλουμε εμείς από αυτούς. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία ή στον τρόπο δουλειάς».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη ως τώρα:

«Μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα ήθελα να είμαστε όλοι εδώ αλλά δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα τα ανοιχτά μέτωπα».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις:

«Σήμερα ασφαλώς δεν είναι. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε πάρα πολύ. Αν έχεις όρεξη για δουλειά και διάθεση, όλα θα γίνουν».

Για το ενδιαφέρον Τούρκικου συλλόγου για τον Σιώπη:

«Ασφαλώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι που δεν έχει ολοκληρωθεί. Το μεταγραφικό θέμα είναι κάτι που δεν αφορά τον προπονητή. Απλά σαν οργανισμός και σαν προπονητής θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα»

Για το πόσες μεταγραφές χρειάζονται ακόμα:

«Αυτή τη στιγμή, κοιτάζουμε για τέσσερις ακόμα μεταγραφές. Έχουμε αφήσει κάποια κενά. Χρειαζόμαστε έναν ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης και κάποια παιδιά για τη συνέχεια της χρονιάς».

Για την ΑΕ Λεμεσού:

«Είναι μια ομάδα συγκεντρωμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι συμπαγής. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ένα ματς που χρειάζεται όλη τη συγκέντρωση μας».

Δείτε εδώ βίντεο από τις δηλώσεις του