Με τη φανέλα του Αρη θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Βεργίνης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κρατάει στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό και έμπειρο παίκτη.

Οι δύο πλευρές μάλιστα ανανέωσαν τη συνεργασία τους χωρίς να χρειαστεί να μπουν σε διαπραγματεύσεις, καθώς χθες ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο δεύτερος χρόνος που υπήρχε στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ο 32χρονος άσος.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γκαρντ στις συζητήσεις που είχε πέρσι με τους ανθρώπους του Αρη είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1, στο οποίο υπήρχε όρος αυτόματης ανανέωσης του δεύτερου έτους στις 25 Ιουνίου.

Η σχετική ημερομηνία παρήλθε χωρίς κάποια από τις δύο πλευρές να εκφράσει την επιθυμία της να λυθεί πρόωρα η συνεργασία τους, με τον Δημήτρη Βεργίνη να παραμένει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή είναι όλα ρευστά στο στρατόπεδο του Αρη, καθώς ο ιστορικός σύλλογος της συμπρωτεύουσας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να αγωνιούν για το μέλλον τους.