Στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατέφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι ύστερα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που του πρόσφεραν οι Πειραιώτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του ο Ρούμπεν Σεμέδο τόνισε είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω να με βοηθήσει και το κλαμπ για να είμαι ο καλύτερος».

Ποιος είναι ο Σεμέδο

Γεννημένος στις 4 Απριλίου του 1994, ο Ρουμπέν Σεμέδο το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε κάνοντας 14 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό έπαιξε δανεικός στην Ουέσκα. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 η Βιγιαρεάλ τον είχε αποκτήσει έναντι 14.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Πορτογάλο σέντερ μπακ υποδέχθηκαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην Ελλάδα και του έδειξαν την αγάπη τους. Μόλις βγήκε από την αίθουσα αφίξεων οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν «Ολυμπιακός», αλλά και «Καλώς ήρθες παικταρά». Αρκετοί μάλιστα τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγάλει μαζί τους φωτογραφίες, με τον Σεμέδο παρά την κούραση, να μην χαλάει σε κανέναν χατήρι.

Πηγή: onetv.gr