• Αναζήτηση
 • «Οριστική συμφωνία Γιουβέντους – Ντε Λιχτ»

  Η νέα οικονομική προσφορά της Γιουβέντους έγινε αποδεκτή από την πλευρά του Ματάις Ντε Λιχτ, με τον Ολλανδό πλέον να ετοιμάζει βαλίτσες για Τορίνο.

  Για οριστική συμφωνία μεταξύ της Γιουβέντους και του Ματάις Ντε Λιχ κάνουν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο Ολλανδός αμυντικός φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση των «μπιανκονέρι» και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στο Τορίνο.

  Όπως αναφέρεται, στην τελευταία συνάντηση μεταξύ του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα και του τεχνικού διευθυντή των Ιταλών, Φάμπιο Παρατίτσι συμφωνήθηκαν οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου, με τον 19χρονο αμυντικό να λαμβάνει το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

  Μάλιστα, οι αποδοχές του Ντε Λιχτ θα είναι κλιμακωτές και ενδέχεται να φτάσουν ακόμη και τα 12 εκατ. ευρώ. Πλέον το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι και η συγκατάθεση του Άγιαξ, με τη Γιουβέντους να είναι αισιόδοξη πως ο Αίαντας δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

  Η πρόταση ύψους 67 εκατ. ευρώ που με τα μπόνους μπορεί να ανέλθει μέχρι και στα 80 εκατομμύρια φαίνεται πως θα γίνει αποδεκτή από τους Ολλανδούς, οι οποίοι πάντως δεν έχουν δώσει ακόμη την οριστική τους απάντηση.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk