• Αναζήτηση
 • Βασίλης Λέκκας : Ετσι ξεσήκωσε το κοινό στην βραδιά για τον Μίκη

  Αν και ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση όλων των καλλιτεχνών ήταν εμφανής ο Βασίλης Λέκκας έδωσε ξεχωριστό παλμό στην βραδιά. 

  Ξεχωριστή στιγμή στην χθεσινή συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Βασίλης Λέκκας.

  Αν και ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση όλων των καλλιτεχνών ήταν εμφανής ο Βασίλης Λέκκας έδωσε ξεχωριστό παλμό στην βραδιά.

  «Αν ένας καλλιτέχνης ανεβαίνει εδώ και φαίνεται χρήσιμος είναι γιατί τραγουδάει τη μουσική σου» είπε απευθυνόμενος στον Μίκη Θεοδώρακη και συνέχισε: «Αυτό αφορά όλους μας, ένα μεγάλο δώρο είναι ύπαρξη σου. Να τον χαιρόμαστε και να σηκωνόμαστε όρθιοι».

  Το κοινό ακολούθησε την προτροπή του Λέκκα και τραγούδησε όρθιο με τρομερή συγκίνηση τους στίχους από το τραγούδι της ξενιτιάς. «Στείλε ουρανέ μου ένα πουλί, ένα χελιδονάκι, να πάει να χτίσει τη φωλιά, αχ τη φωλιά, στου κήπου την κορομηλιά, δίπλα στο μπαλκονάκι».

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk