• Αναζήτηση
 • Στην «πρώτη» της Λας Πάλμας ο Γκαρσία

  Δεν έχει παραχωρηθεί ακόμη σε ομάδα ο Αργεντίνος και θα βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση του ισπανικού συλλόγου.

  Το ενδιαφέρον για τον Ματέο Γκαρσία από την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες, όπως το Μεξικό, είναι υπαρκτό, όμως φαίνεται πως για την ώρα δεν έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη για την απόκτησή του.

  Όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα «zonaamarilla.es», που ειδικεύεται στα νέα της Λας Πάλμας στην οποία ανήκει ο παίκτης, ο Αργεντινός θα δώσει κανονικά το «παρών» στην «πρώτη» της ομάδας, που έχει οριστεί στις 8 Ιουλίου.

  Το άρθρο αναφέρει πως παρά τις φήμες για πώληση του 22χρονου εξτρέμ στην Ελλάδα, ο χρόνος περνάει και δεν υπάρχει ομάδα που να προσφέρει τα 3 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε η Λας Πάλμας. Παρόλο που ο Γκαρσία έκανε πολύ καλή χρονιά στον Άρη και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, οι εκπρόσωποί του δεν έχουν λάβει ακόμη πρόταση που να καλύπτει το πόσο.

  «Δεν υπάρχουν νεότερα προς το παρόν, θα βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη Λας Πάλμας» τονίζει ο ατζέντης του Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk