• Αναζήτηση
 • Ιτούδης: «Θρύλος ο Χάινς, τον θέλω βοηθό μου!»

  Ο Ελληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπλεξε το εγκώμιο του Αμερικανού και του έκανε ανοιχτή πρόταση να γίνει βοηθός του, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

  Ο Κάιλ Χάινς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αμερικανό σέντερ.

  Ο Ελληνας τεχνικός χαρακτήρισε τον Χάινς ως έναν «θρύλο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και ως έναν αθλητή, τον οποίο σέβονται οι αντίπαλοί του. Παράλληλα, τόνισε ότι η αντίληψη που έχει ο Αμερικανός για το μπάσκετ είναι παραδειγματική και εξέφρασε την επιθυμία του να τον έχει στο πλευρό του ως βοηθό, όταν αποφασίσει να ολοκληρώσει την καριέρα του.

  «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να φανταστώ την ΤΣΣΚΑ χωρίς τον Χάινς. Είναι ένας ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ένας αθλητής, τον οποίο σέβονται όλοι οι αντίπαλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Ως αρχηγός έχει αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες. Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι με έναν τέτοιο επαγγελματία και στη συνέχεια να τον κρατήσω ως μέλος του προπονητικού επιτελείου. Είναι παραδειγματική η αντίληψη που έχει για το μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης στην «Izvestia».

  Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είπε: «Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι με το νέο συμβόλαιο του Χάινς με την ΤΣΣΚΑ. Τα τελευταία έξι χρόνια, κανείς δεν αμφέβαλε για τον επαγγελματισμό του Κάιλ. Με τη συμπεριφορά του και τη φιλοσοφία του, ελπίζουμε να τον δούμε να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk