• Αναζήτηση
 • ΑΕΚ: «Δεν λησμονάμε τις ηρωικές καταβολές μας, πάντα στο πλευρό όλων των Προσφύγων!» (pic)

  Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

  Σημαντική μέρα η σημερινή καθώς τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, μια μέρα μνήμης αλλά και περισυλλογής για όλο τον κόσμο.

  Η ΑΕΚ μια ομάδα που προέρχεται από προσφυγικές καταβολές, δεν θα μπορούσε να μην στείλει το μήνυμά της γι’ αυτή την μέρα.

  Το κείμενο της ΠΑΕ ΑΕΚ:

  «Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων τιμάται στις 20 Ιουνίου, την ημερομηνία στην οποία η ανθρωπότητα σκύβει το κεφάλι μπροστά στο δράμα των ανθρώπων οι οποίοι ξεριζώθηκαν, αναγκάστηκαν να ξεσπιτωθούν από τις εστίες και τις πατρίδες τους. Η ΑΕΚ, σύλλογος γεννημένος από τις στάχτες και τον πόνο της Μικρασιατικής Καταστροφής, η Μάνα των Προσφύγων από την Πόλη, την Ιωνία, τον Πόντο αλλά και όλες τις γωνιές του κόσμου από όπου συνάνθρωποί μας εκδιώχθηκαν δια της βίας, δεσμεύεται ότι όσοι αιώνες και αν περάσουν δεν θα μείνει ποτέ ασυγκίνητη στο δράμα της Προσφυγιάς, δεν θα λησμονήσει τις ηρωικές καταβολές της και θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των Προσφύγων!»

  Η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων τιμάται στις 20 Ιουνίου, την ημερομηνία στην οποία η ανθρωπότητα σκύβει το κεφάλι μπροστά…

  Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk