Ετοιμος να μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Τουλούζ εμφανίζεται ο Ευθύμης Κουλούρης, με την «Équipe» να θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «βιόλα».

Ο σύλλογος από τη Νότια Γαλλία, όπως αναφέρει σχετικά το εν λόγω δημοσίευμα, μετουσίωσε σε πρόταση το ενδιαφέρον του για τον διεθνή φορ και οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 3.5 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι της Τουλούζ εντυπωσιάστηκαν από τα πεπραγμένα του Κουλούρη στην περσινή σεζόν και επιθυμούσαν διακαώς την απόκτησή του. Η πρώτη προσφορά που κατέθεσαν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν κάλυπτε τα «θέλω» του Δικεφάλου, με τους Ασπρόμαυρους να την απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η γαλλική ομάδα δεν το έβαλε κάτω και επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία όπως αναφέρει η Equipe στο δημοσίευμά της, αγγίζει τα 3.5 εκατ. ευρώ. Η πρόταση της γαλλικής ομάδας φαίνεται πως έγινε αποδεκτή από τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ.

Ο 23χρονος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ατρομήτου, σκοράροντας 19 γκολ σε 28 αγώνες. Συνολικά, με τα χρώματα της ομάδας του Περιστερίου αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια, στα οποία είχε 25 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα της Equipe: