Μετά τους Φρανσίσκο Ζεράλδες και Ογκνιέν Βράνιες που είναι… καθοδόν προς την Αθήνα, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει δικό της ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με την Αντβέρπ για την απόκτηση του Αντρέ Σιμάο, ενώ σύμφωνα με το Maisfutebol, συμφωνία υπάρχει και με τον παίκτη! Που αναμένεται άμεσα στη χώρα μας ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Δικέφαλο.

«Ο Νταβίντ Σιμάο θα ενισχύσει την ομάδα της Αθήνας και προετοιμάζεται για να υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια. Η μεταγραφή του 29χρονου χαφ στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Πορτογαλία.

Να σημειωθεί πως η περίπτωση Σιμάο είναι αποκλειστικά επιλογής Μιγκέλ Καρντόσο. Ο προπονητής της Ένωσης γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του και εκτιμά πως είναι ο ιδανικός για να συμπληρωθεί η τετράδα των αμυντικών χαφ, μαζί με τους Γαλανόπουλο, Σιμόες και Κρίστισιτς.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός χαφ που θα μπορεί να δώσει ισορροπία στον άξονα της ομάδας. Ενός παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί στην τριάδα των μέσων σε ένα 4-3-3, αλλά και ως δεύτερος αμυντικός χαφ στο 4-2-3-1. Κάτι που η ΑΕΚ βρίσκει όπως όλα δείχνουν στο πρόσωπο του Σιμάο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση των Κιτρινόμαυρων, μετά τους Ζεράλδες και Βράνιες.