Ο Ολυμπιακός εδώ και μια εβδομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, χάρη στο πρώτο φιλικό της σεζόν που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι.

Αυτό θα είναι κόντρα στην Κυπελλούχο Ρουμανίας Βιτορούλ που έχει για προπονητή τον τεράστιο Γκιόργκι Χάτζι. Το ματς θα διεξαχθεί στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας και θα είναι ανεπίσημο χωρίς την απουσία κόσμου αλλά ούτε και δημοσιογράφων.

Ο Μαρτίνς όπως είναι λογικό δεν θα έχει στη διάθεσή τους τους Μπρούνο, Σουντανί και Βαλμπουενά, αλλά θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο για πρώτη φορά τον Ούγκο Κάιπερς.

Η Βιτορούλ βρίσκεται στην Αθήνα με αποστολή 27 παικτών οι οποίοι είναι οι εξής: Κοζοτσάρου, Μπουζμπούτσι, Τορντάι, Ατσίμ, Αρτεάν, Μπας, Ντε Νόογιερ, Καλτσάν, Ολιβέιρα, Γκανέα, Ιάκομπ, Ιάνκου, Κεϊτά, Λέκα, Χούρι, Μάτεν, Μλάντεν, Τιρτσοβεάνου, Βίνα, Γκρόσου, Τουκάλιουτς, Μπίρζου, Μαλαέλε, Ίλιε, Ποπέσκου, Χαλέπ και Ντανουλεάσα.